KENDİNİZİ EVİNİZDE GİBİ HİSSETMEYE NE DERSİNİZ?

Any İstanbul, yalın dekorasyonu ile hedef kitlesine farklı bir yaşam stili vaat ediyor. Mekânın en dikkat çeken özelliklerinden biri de dekorasyonda kullanılan her detayın, satılık olması… Masadan çatala kadar beğendiğiniz her ürünü alıp, evinizde, yazlığınızda ya da ofisinizde kullanma lüksüne sahipsiniz. Any İstanbul’a adım attığınız andan itibaren kendinizi sanki evinizdeymiş gibi hissediyorsunuz. Any İstanbul’un sahipleri Oytun Yazdıç ve Hülya Yazdıç, müşterilere bu hissi yaşatmak için No:3 Design ile farklı bir iş birliği yaptıklarının altını çiziyor.

Any İstanbul’un dekorasyonunda öne çıkan her detay, özenle Oytun Yazdıç ve Hülya Yazdıç tarafından seçilmiş. Binanın bembeyaz ahşap görüntüsü ve mis gibi kahve kokusu girişte verilmek istenen sıcak atmosferi destekliyor. Binanın yüksek tavan özelliği, mekânı oldukça geniş ve ferah bir hale getiriyor. Oturma alanında renkli ve çizgili yastıklarla ev hissini yaşatan sedirler dikkat çekiyor. Ahşabın sıcak dokusunu tasarım sandalyeler dengeliyor. Alt katı daha fonksiyonel hale getirmek için farklı bir kotta bulunan alanda yine rahatlık ön planda… Ahşabın doğal dokusuna eşlik eden yeşil, bordo ve açık tonlar ise hedef kitleyi yormayan bir ortam yaratmış. Oytun Yazdıç, Any İstanbul’u hem mekân hem de hizmet açısından farklı kılan özellikler hakkında şu bilgileri veriyor: “Any İstanbul, samimi, sıcak, misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri, günün her saatini keyifli bir şekilde değerlendirebilecekleri bir konsepte sahip. Farklı lezzetler, keyifli müzik seçimleriyle birleşiyor. İki katlı mekânımız, 120 kişiyi ağırlayabiliyor. Dekorasyonda evsel dokularla endüstriyel dokular birleştirildi. Tasarımların birçoğu özellikle de yer döşemeleri Anadolu’daki eski evlerden toplatıldı, işlendi ve döşendi.”

İş dünyasına özel hizmetler
İş dünyasının önde gelen kurum ve markalarına yönelik özel organizasyonlara da imza attıklarını dile getiren Hülya Yazdıç ise, “Akşam yemeklerimizin yanı sıra hafta içi öğlen saatlerinde, her gün farklı çeşitte hazırlanan öğlen mönülerimiz bulunuyor. Firmaların damak tadına hitap eden bu mönüler sayesinde, müşterilerini devamlı bir şekilde yemeğe getiren sabit firmalarımız bulunuyor. Mekân planlanırken aslında üst katın yerleşimini daha çok kurumsal firmalara yönelik hazırladık. Maksimum 50 kişilik olan üst katın içerisinde daha küçük gruplar ya da toplantılar için 12 kişilik masanın olduğu ayrı bir odamız da var. Aynı zamanda yemek sonrası açık havada bir şeyler içmek istenirse yine aynı katta bulunan yaklaşık 30 kişilik bir terasımız mevcut. Bizi tercih eden firmaların istekleri doğrultusunda çeşitli fiks mönüler hazırlıyoruz. Cam önlerine yapılan rahat ve renkli sedirler, en sevilen köşelerimizden biri… İki kat arasında bulunan küçük cumba DJ kabini olarak değerlendirildi. Samimi ve içten bir atmosfer sunmaya yönelik stratejiler geliştiriyoruz.” yorumunda bulunuyor.

Farklı lezzetleri bir araya getiriyor
Sonbaharın güzelliğini, eşsiz spesiyaller eşliğinde yaşamak istiyorsanız, Any İstanbul’un sıra dışı lezzetlerini mutlaka tatmalısınız… Any İstanbul’un mutfağı ise sektörde 20 yıllık bir deneyime sahip olan executive şef Durmuş Dursun’a emanet. 7 kişilik bir ekiple çalışan Dursun, İtalyan mutfağı konusunda son derece iddialı…Yaratıcı spesiyallere imza atan Dursun, frambuaz soslu portakallı salata ve kinoa salatası gibi taze lezzetlerle farklı kombinasyonlar yapıyor. Any İstanbul’da ekmekten tatlılara kadar her şey günlük olarak yapılıyor. Dursun’un kuzu sırtı ve el yapımı erişteli salatası, beğendi yatağında soslu tavuğu, morel mantarlı burgeri, steak tartarı, dana carppacio’su, kuzu pirzolası ve beluga mercimekli keçi peynirli salatası ise en çok tercih edilen spesiyaller arasında yer alıyor. Hafif bir şeyler yemeği tercih ediyorsanız, bruschetta, el yapımı çıtır soğan ve buffallo wings’i denemenizde fayda var. Raillife için özel olarak mutfağa giren Any İstanbul Executive Şef’i Durmuş Dursun, beğendi yatağında soslu tavuk, cheeseburger, beluga mercimekli keçi peynirli salata, ızgara somon, morel mantarlı burger, kinoa salatası ve frambuaz soslu portakallı salata hazırladı.

EXECUTIVE ŞEF DURMUŞ DURSUN’DAN BEĞENDİ YATAĞINDA SOSLU TAVUK TARİFİ (1 KİŞİLİK)
Malzemeler:
Marine için: 200 gram tavukgöğsü, yumurta, soya sosu, 20 gram un.
Sosu için: Karışık biberler, 5 gram mısır, 1 adet taze soğan, zerdeçal, tuz ve 100 gram krema.
Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırarak tavuğu marine edin. Daha sonra tavuk parçalarını soslu bir şekilde ayçiçeği yağında kızartın. Sos malzemesini wok tavada soteleyin. Bu sosa kızartılmış tavuk parçalarını da ekleyin. Önceden hazırlanmış olan beğendi yatağında fırınlanmış patatesler ile servis edin. Afiyet olsun…